tommi@hiutale.fi / 050 411 4118

Kevyt videotuotanto

Kokkola Camping

Kevyt videotuotanto sopii staattisiin tilanteisiin, joita esitellään päällisin puolin. Tässäkin esimerkkivideossa yksinkertainen on kaunista. Kuvaukset voi ajoittaa kauniille säälle ja samalla käynnillä voi kuvata videon ja valokuvat. Lopputulos palvelee pysähdypaikkaa valitsevia matkustajia paremmin kuin hyvin.

Alkaen hinta kevyelle videotuotannolle 850€ alv0%.

Premium videotuotanto

PaaPii design Tyttö metsässä

Yrityksesi imago, inspiraatio, arvot? Näihin kysymyksiin PaaPiin brändivideot vastaavat. Brändivideo on "Nyt vain 99,-" mainoksen vastakohta. Brändivideo kestää aikaa, se luo premium vaikutelman ja parhaimmillaan se tekee asiakkaista faneja.

Premium videotuotanto suunnitellaan hyvin etukäteen asiakkaan kanssa. Tekemiseen käytetään se henkilökunta ja ammattilaiskalusto, mitä käsikirjoitus edellyttää. Käsikirjoittaja, ohjaaja, kuvaaja, valaisija, äänittäjä, näyttelijät ja leikkaaja, kaikki puhaltavat yhteen hiileen näyttävän ja vaikuttavan videon eteen. Asiakas on alusta loppuun hyvässä ymmärryksessä siitä, mitä lopputulos tulee olemaan ja voi vaikuttaa siihen.

Alkaen hinta 2200€ alv0%.

Haastatteluvideo

Canorama ja asiakasreferenssi Berner Oy

Joku tärkeä aihe, josta haluat kertoa yleisöllesi uskottavasti lehdistötiedotetta tai kuukausiraporttia vähemmän tylsällä tavalla?

Haastattelemme asiantuntijaa eli työntekijääsi, asiakastasi tai vaikka päiväkotiryhmää, kunhan haastateltavalla on paras mahdollinen kosketuspinta aiheeseen. Puheesta leikataan timanttiset kommetit ja järjestetään kompaktiksi tarinaksi. Tarina kuvitetaan aiheeseen liittyvillä kuvituskuvilla.

Alkaen hinta 1600€ alv0%.

Häävideo

Josefiina & Roni Häävideo

Pitkät ja puuduttavat häiden videonauhuroinnit ovat historiaa. Häistä voi tehdä myös sellaisia videoita, joita on helppo jakaa sukulaisille ja ystäville ja joitaa myös haluaa katsoa alusta loppuun. Häävideon ostaminen hääparille lahjaksi on myös täysin mahdollista. Kertainvestointi yhteen elämän tärkeimmistä päivistä antaa iloisia muistoja vuosikymmeniksi.

Meidän tekemä hääkuvaus pitää sisällään esisuunnittelun hääparin kanssa, sovitun määrän video- ja valokuvausta hääpäivänä, päivän higlights -tyyppisen videon leikkauksen ja/tai dokumentaarisen häävideon leikkauksen puheineen ja vihkimisineen(dokumentaarisen häävideonkin saa osaavissa käsissä helposti katsottavaan muotoon).

Alkaen hinta 975€ sis. alv. Kysy ajankohtainen tarjous teidän päivälle.

 

Eikö tarpeesi sovi muottiin?

Keskustelemme aina jokaisesta videotuotannosta erikseen, jotta lopputulos vastaa asiakkaan tarpeita. Myös videotuotannon hinta vaihtelee käytettävän henkilöstön, kaluston, ajan ja paikan mukaan.

Mitä hullumpi idea sinulla on tai ei ideaa ollenkaan, sitä suuremmalla syyllä kannattaa pyytää apua. Autan mielelläni!

tommi@hiutale.fi tai 050 4114118

 

Hiutale Films

Videotuotantoa avaimet käteen -periaatteella yrityksille. Huippukokenut ilmakuvaustiimi elokuviin, tv-sarjoihin ja mainoksiin.

Ota yhteyttä

Tommi Hietaharju
tommi@hiutale.fi
050 411 4118

Hiutale Films, Vaasantie 6c, 67100 Kokkola

© Pienen Budjetin Nettisivut - Niku Creative